2014. március 22., szombat

Ha harc, legyen hát HARC!

Kedves Feleim!

ha akartok segíteni magatokon, és felszámolni a devizahiteleiteket, neki kell fogni a perindításnak mielőbb. Az már tisztán látszik, hogy a kormány központilag semmit nem fog tenni. Ti meg minden hónapban befizetitek a részleteket, amelynek nagy része valószínűleg már nem jogos. Az utóbbi hat hónapban összeállt az a helyzet hogy minden bank minden szerződése ellen már született jogerős ítélet. Tehát aki perel az nyerni fog, maximum nem első fokon. A kockázat megvan arra hogy első fokon kifog az ember egy nagy tudású bírót, aki kedvezőtlen ítéletet hoz. Másodfokon vagy a kúrián biztosan meglesz a semmisség. Akkor pedig a ténylegesen felvett forintösszeggel tartozol, a kamat pedig már megállapodás kérdése. Meg az idő is, amíg visszafizeted. Csak úgy győzhetünk, ha elterjesztjük ezt az információt. Ezt a média soha nem fogja közzétenni, egyszerűen a politika nem engedi, mert nem érdeke. Itt a küzdelem módszere számodra nagyon bonyolult: oszd meg reggel, délben és este az információkat, kérd meg erre az ismerőseidet is. Ezzel legyen tele a net. Majd ha 50-100 ezer per alatt nyögnek a bíróságok, akkor vagy ki fognak találni jobb módszert, vagy formális perekben, papírok alapján, futószalagon hozzák meg az ítéleteket. Ha ez kell nekik, megkapják. A debreceni ítélőtábla 23 bíróját már Budapestre helyezték és budapesti ügyeket tárgyalnak. Ha ez kell nekik, legyünk a százezer per országa. 
Az eredménynek most még feltétele az, hogy jó ügyvéded legyen, aki jó keresetet ír és tényleg veled van, nem csak formálisan, mindezt megfizethető formában. Ma erre már van több megoldás, ha írsz nekem vagy felhívsz, segítek ebben.
Ezeket a bejegyzéseket oszd meg naponta többször és kérd erre az ismerőseidet is. Ha ők is megosztják, elkezd terjedni és egyre több emberhez jut el. Egy átlagos embernek többször kell hallania és látnia valamit amíg felfogja, ezért az információt makacsul addig kell elé tenni, amíg áttöri az ingerküszöbét. Nem véletlen, hogy a net tele van lényegtelen ostobaságokkal, amik csak arra jók, hogy a lényeges dolgokról elvonják a figyelmet. Ne hagyjuk, toljuk az arcukba a sorstársainknak hogy eljött a cselekvés pillanata. MOST! 
OSZD MEG EZT NAPONTA HÁROMSZOR, HÁROM HÉTEN KERESZTÜL! 
Aztán nézzük meg együtt, mi történik.  

1 megjegyzés:

  1. Én is nyertem 2. fokon, pedig 1, fokon elvesztettem a pert ! Dr. Léhmann György az ügyvédem aki ingyen vállalja a képviseletet minden Magyar számára !!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.